Doen we de juiste dingen?

Zowel uit onderzoek als uit eigen ervaring blijkt dat de meeste bedrijven voor hun groei gebaat zijn bij een heldere doelstelling en strategie. Naast een heldere doelstelling dienen echter ook alle andere belangrijke onderdelen van de organisatie op orde te zijn: de organisatie, systemen, financiën, verkoop, marketing, etc. om te kunnen groeien.
De groei van een organisatie wordt bepaald door de zwakste schakel. Dus systemen op orde maar geen heldere doelstelling? Dan haal je niet uit de organisatie wat erin zit.

 

Bedrijfsoptimalisatie


Als basis voor een integraal bedrijfsadvies hebben wij het Klaver4 model® ontwikkeld dat bestaat uit 12 elementen die essentieel zijn voor de groei en ontwikkeling van een bedrijf. Als een van de onderdelen lager scoort dan de rest vormt dit een rem op de ontwikkeling. De sterkte van de ketting wordt immers bepaald door de zwakste schakel. Daarmee geeft het Klaver4 model® eenvoudig inzicht in waar verbetering mogelijk is. Om eenvoudig inzicht te krijgen in het verbeterpotentieel kunt u de online bedrijfsscan doen. Het invullen van de scan duurt ongeveer een half uur en bestaat uit het waarderen van vragen en enkele open vragen. Na het invullen ontvangt u een rapport.

Online bedrijfsscan