MKB Toekomstplan

In een dynamische wereld met innovatieve technologieën en disruptive verdienmodellen komen marges meer onder druk te staan en worden tegelijkertijd nieuwe kansen geïntroduceerd. De vraag is hoe u daarvan kunt profiteren? Met een Toekomstplan beoordeelt u de toekomstbestendigheid van uw bedrijf en bepaalt u welke onderdelen kunnen worden verbeterd. Het Toekomstplan is gebaseerd op het Klaver4® model dat speciaal is ontwikkeld voor MKB bedrijven.

Met de eenvoudige werkwijze van SynnoFin, waarin uw financiële gegevens automatisch worden geïmporteerd, krijgt u snel en efficiënt resultaat. In ca. een uur tijd vult u een online vragenlijst in en uw concept Toekomstplan wordt automatisch gegenereerd. Onze adviseurs voorzien u daarna van concrete adviezen.

Haal meer uit uw bedrijf

Met het Klaver4 model® wordt direct duidelijk hoe toekomstbestendig uw bedrijf is qua Strategie, Organisatie, Commercieel en Financieel. In 1 uur maakt u online een Toekomstplan.

Unieke aanpak

Op basis van het Toekomstplan helpen wij u met concrete adviezen en acties voor de groei van uw bedrijf. Nog nooit was bedrijfsadvies zo effectief en betaalbaar

Concreet advies

Het SynnoFin business platform zorgt voor efficiëntie en intelligentie. U koppelt met uw boekhouding en vult een online vragenformulier in, waarna uw gegevens worden geanalyseerd. Met een adviseur bespreekt u de aandachtspunten en ontvangt daarna een volledig rapport met onderbouwde adviezen en acties voor groei.

  1. Online vragenlijst en koppeling
  2. Verdiepend Gesprek
  3. Resultaat

Na afronding van het toekomstplan hebben veel bedrijven behoefte aan concrete ondersteuning bij de uitwerking van de adviezen. Dit kan variëren van strategiebepaling tot online marketingadvies waarmee SynnoFin, of waar gespecialiseerde partners, kunnen ondersteunen.

Neem contact met mij op voor een Toekomstplan