In Company

Haal meer uit uw tijd en dat van uw medewerkers. Iedere training kan in-company worden verzorgd, op uw bedrijf. Als basis dient een van de basistrainingen, dan wel een combinatie, waardoor u meer in één dag kunt verwezenlijken.

PE-punten
Wanneer u een training in-company laat verzorgen, zijn vanzelfsprekend de PE-punten van toepassing. De duur van iedere training blijft zodoende gelijk aan de trainingen met open inschrijving. Voor de verstrekking van PE punten hebben wij een samenwerking met SynnoFin Academy.

Inhoud training
De inhoud van een in-company training kan afwijken van een open training door nuances of aanvullingen op de inhoud, wanneer deze van waarde zijn voor uw medewerkers en organisatie. Daarnaast bevordert een in-company training effectieve onderlinge interactie tussen uw medewerkers onderling met betrekking tot toepassing van het betreffende onderwerp.
Graag maken wij voor u een prijsopgaaf en bespreken wij met u uw specifieke wensen en doelen. Planning van de training geschiedt in onderling overleg.

Uw voordelen:
• Geen extra reistijd en – kosten
• Interactie en discussie tussen directe collega’s, ook nadien ondersteunt men elkaar.
• Kosten efficiënt en flexibele planning.
• Aansluiting van de training op de (leer)doelen van de organisatie en deelnemers.
• Eensluidende afspraken onderling inzake de toepassing bij en communicatie naar relaties.
• PE-punten zijn van toepassing.

Een in-company training laten verzorgen is interessant vanaf circa 6 deelnemers (of in overleg). Graag bespreken wij met u uw wensen en de mogelijkheden.

Uw locatie
Het is van belang dat een geschikte ruimte ten behoeve van het aantal deelnemers beschikbaar is. Een U-opstelling geniet hierbij de voorkeur. Daarnaast is bij specifieke trainingen beschikbaarheid van wifi ten behoeve van de deelnemers benodigd. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om op een externe locatie de training te laten plaatsvinden.