Laden Trainingen

Afgelopen Trainingen

Trainingen Zoeken en weergeven navigatie

Training weergaven navigatie

oktober 2018

Training beleidsoptimalisatie

17 oktober 2018 om 9:00 am - 5:00 pm
In company In company, + Google Maps
€695,

De training beleidsoptimalisatie helpt u meer uit uw beleid te halen. Met behulp van het Klaver4 beleidsmodel kunnen deelnemers vooraf een analyse maken van de verbeterpunten van hun beleid. In de ochtend wordt ingegaan op de verbeterpunten van het beleid. In de middag wordt de de uitkomst van de analyse en de kennis toegepast op eigen beleid.

Dee training is inclusief een gratis beleidsscan

Meer weten »

november 2018

Business Intelligence

6 november 2018 om 9:00 am - 5:00 pm
In company In company, + Google Maps
€695,

Hoe kunt u de data uit uw organisatie omtoveren tot informatie? Veel organisaties beschikken over veel data maar weten onvoldoende wat ze ermee kunnen. Deze training is een combinatie van inzicht in data, mogelijkheden voor toepassingen en creativiteit. U gaat in deze training ook zelf aan de slag met een dataplan om data in uw organisatie meer te benutten.

Meer weten »

januari 2019

Training Strategisch Risicomanagement 2.0

31 januari 2019 om 9:00 am - 5:00 pm
Amersfoort Amersfoort, + Google Maps
€695,

Veel organisaties hebben risicomanagement de afgelopen jaren geïntroduceerd als onderdeel van hun bedrijfsvoering. Maar waar staat de organisatie nu qua volwassenheid van risicomanagement? En hoe effectief is het risicomanagement? Deze training is gericht op de volgende stap in risicomanagement voor zowel publieke als private organisaties.

Deze training is inclusief een gratis volwassenheidsscan voor risicomanagement

Meer weten »

december 2019

Training bedrijfsoptimalisatie

31 december 2019 om 1:00 pm - 9:30 pm
In company In company,
€695,

Deze training is speciaal voor accountants en andere geïnteresseerden die hun kennis willen vergroten om bedrijven te adviseren. Centraal staat het Klaver4 model dat de belangrijkste elementen van een organisatie behandeld: Strategie, Organisatie, Financieel en Commercieel.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen